fredag 14 maj 2010

Jag skulle ju inte..

blogga så mycket om famillj och livet härhemma men har upptäckt att det var lättare sagt än gjort att undvika det ämnet.. Jag ramlar som osökt in i det som står mig närmast gång på gång. Lika bra att det får vara så då. Stannar jag upp och försöker komma på ngt annat att skriva om får jag skrivtorka och hjärnan blir helt tom.
Mammas Lejonhjärta ( Jonathan) är så himla rosslig och tungandad. Tycker så synd om han. Huva för att vara så liten att man inte kan snyta sig eller ens säga till om man behöver hjälp med ngt. Jäkla förkylning till att vara seglivad!
Längtar tills sommarvärmen ska komma. Ngn sa att den var på intågande i morgon men väderleksprognosen sa annat.. Regn, regn och åter regn.
Jag vill ha SOL nu..och värme..

Jhenny på akuten. Och fastän hon är "vuxen" stor nu så blir jag som alltid orolig. Hennes jäkla mage som spökar igen. Att dom inte kan komma på vad som är fel än gång för alla!! (Har mina misstankar men jag är ju ingen läkare, varken för kropp eller huvud...) Jaja..Blir en sömnlös natt med andra ord. Mina barn håller mig i ett hjärngrepp. Försvinner den oron någonsin?? Betvivlar..

Noelle mår i allafall bra. Mammas lilla prinsessa! Att jag fått ett sånt litet charmtroll..skratt..Hon charmar alla hon möter och helt ärligt är hon en av de goaste ungar som finns..Solskensglad med bus i ögonen nästan jämt. Nu är det nära att hon bara kliver upp och går oxå..DÅ kommer vi ha häcken full sen..skratt..Tillräckligt tufft att jaga rätt på henne när hon kryper..

Min sambo har däckat i soffan härintill..Han,som varit medgravid i snart två år, har beslutat sig för att genomföra den berömda banandieten..Jäkla vansinne! Förvisso snabba och synliga resultat men ca 10 ananasringar är väl ingen mat för en karl att stå sig på under två dygn??
Äsch, kan vara svartsjukan oxå för själv har jag inte karaktären att genomföra den..skratt

Nä nu säger jag natti natt..
Imorgon väntar folkrace..bor man på landet så gör man!

Kram
M