torsdag 27 augusti 2009

Du är så tjock och go.....
Jag älskar dina små fläskveck...Åhhh vad jag vill nypa dig i kinderna..Du har minsann fått mat så du klarar dig du..
Nej, det är ingen som sagt/säger så till mig..
Face it, ända gången det är gulligt och underbart att vara tjock med fläskveck är när man befinner sig i den magiska åldern 0-12mån..Och det var ju ett tag sedan jag passerade den tröskeln..*L*
När man är 37 får man istället uppleva den fördömande blicken på viktväktarkonsulenten. Jaha, hur tycker du första veckan gått?...Hmm, jo..Tror att den gått bra...Eller i allafall ok..Eller nä förresten, den har nog gått åt he...te...Ähhh..
Nu var det inte fullt så illa..Sju hekto ner och jag fick dra en lättnandens suck. Konsulenten verkade också nöjd med tanke på att hon klappade mig på huvudet och sa högt och ljudligt att det var en Jääätttebraaaa start...Du är sååå duktig!!..
Kände mig som en idiot ärligt talat men insåg snabbt att i så fall befann jag mig i idioternas paradis.. Vuxna människor på led som bara längtar efter att få den där klappen på huvudet och en bekräftelse på att man kan.Visst är det märkligt?? Att man är så skapt att man behöver någon annans godkännande för att kunna växa och vara stolt över sig själv..Förstår att viktväktarnas program fungerar..Så mycket ångest för en vägning har jag ALDRIG haft här hemma..Men i den lokalen vill man inte gärna stå med ett misslyckande...Suck!!

Jag är trött idag..Har hållt igång sedan tidigt i morse.
Var på stan till 11 och kom nyss hem. Shopping och fotografering är avklarade samt ett möte och en kaffe latte med en vännina..
Hann dessutom med att uttrycka min åsikt om svininfluensan till en reporter, handla nytt smink ( Av ngn märklig anledning flyttade mitt smink ut från huset samma dag som min dotter...Konstigt!!) och tråna efter en underbar mockakappa med broderade blommor till Noelle..skratt..
Så i det stora hela har dagen varit produktiv..

Nä gott folk.. Ska hinna kolla till mitt andra beroende, FB...Sen väntar sängen..Vi ses i morgon..
Puss och natti

M