måndag 26 april 2010

Så länge sedan..

jag hade ro att sitta ner och blogga av mig..Och jag har saknat det..Verkligen!..Har skrivit så länge jag kan minnas. En form av gratisterapi om ni frågar mig.

Sist jag skrev var Noelle bara några månader gammal. Idag är hon storasyster till Jonathan och fyller ett år om ca en mån den 20 maj. HERREGUD vad tiden gått fort, helt otroligt!!
Fortsätter det så här sitter jag snart på hemmet och filosoferar över vart livet tog vägen.
Jonathan föddes den 12 april och var från början tänkt att heta Theodor men det gick inte alls..Minuterna efter det att han föddes så såg han ut som en liten gubbe..Eller som en Rumpnisse i Ronja rövardotter..*L*..Och tyck gärna att jag är knäpp men han var verkligen INTE vacker..skratt..Kan inte hjälpas om det låter illa för det är fakta..Alla bebisar är inte vackra hur gärna deras föräldrar än vill det..
Kanske ska tillägga att Jonathan idag är den sötaste mest vackra lilla kille mamma kan tänka sig.
Hur som haver så blev det som sagt en Jonathan istället för Theodor. Tog en vecka för att hitta rätt men nu har det landat i hjärtat..

Förlossningen var den bästa av alla tre. Hade knappt ont alls, perfekt satt ryggbedövning och en underbar barnmorska som var lugnet själv. Den största delen av tiden tillbringade jag och Roger samt Jhenny själva i förlossningsrummet, hur mysigt som helst, och när han väl hittat ut var det Jhenny som klippte navelsträngen.
Under några dagar var vi kvar på Bb för att han skulle få ordning på blodsocker och andning men på det tredje dygnet var vi hemma i Kaxås. Gud så skönt!! Hatar att sova på lassarett, blir sjuk bara av att befinna mig i lassarettmiljö.

Idag for släkten från Norrköping hem efter att ha varit på besök sedan i fredags..Är så jäkla tomt och tyst härhemma nu så jag blir stirrig. Rogers bror Jimmy, hans fyra flickor och farmor och farfar har hållt igång oss sedan de kom. Helt underbart! Älskar dom lika mycket som min egen familj och grät som en liten baby när det var dax att säga hejdå idag.
Noelle har haft det helt fantastiskt dessa tre dagar men vaknade tre inatt med 39 graders feber och vrålförkyld så nu blir vi inne några dagar och kurerar oss.

Det var lite allmänt om vad som hänt sedan sist, ville bara uppdatera er. Har tänkt blogga om lite annat än famillj ett tag.. Har så mycket som ligger mig varmt om hjärtat. Ungdomar och kampen mot droger bland annat..Och en hel del andra oväsentligheter..

Kram tills vi hörs.
M