onsdag 26 augusti 2009






Noelle, mitt lilla hjärtegryn..



Herrejisses vad det lilla pyret kan få mig att skratta..Idag har hon varit i sitt esse, pratat högt (Klart hon pratar, vad trodde ni?? ) och skrattat ända från magen när vi busat.. Hon är så otroligt lätt att tillfredställa..Lite mat, en torr blöja, en batteridriven gunga och, tro det eller ej, men en ytterst olämplig förlossningssekvens på tv 4 idag...skratt..
Satt och läste medan Noelle gungade framför tv och var inte helt med på vad som visades fören kvinnan började skrika rakt ut under krystvärkarna. Skulle precis till att byta kanal när lillan gav upp ett avgrundsvrål innan hon skrattade så hon gurglade..Haha...Helt knasigt men hon tyckte kvinnans vrål var hur kul som helst..*L*..och gjorde sitt bästa för att skrika ikapp och skratta om vart annat..
Jag säger då det..På Jhennys tid var det Astrid Lindgren som roade, idag räcker det tydligen med tv4 fakta..skratt..

Tänkte inte tjata ihjäl er om hästen men alltså..Han är liite konstig..Verkar inte ha riktigt alla hemma på loftet..
Var där ikväll och ryktade och borstade bort den värsta skiten.Han verkade gilla behandlingen och var så stilla och lugn så..Precis som det ska vara alltså..Avslutade med en dos flugmedel och så tillbaka till hagen..Hann bara släppa in han innan han gick ner på knä.
Skulle precis lägga av en svada om att han var ett otacksamt skitdjur efter allt mitt slit när han sätter sig...SÄTTER SIG??? på rumpan och spejar ut över sjön..
Är det verkligen normalt?? Jag har då aldrig sett en häst bete sig så..Hann till och med fota så jag har bildbevis..
I säkert fem minuter satt han och glodde ut över sjön medan jag undrade om han drabbats av plötslig förlamning i bakbenen eller ngt..Såg helknäppt ut och även de andra hästarna såg förbryllade ut..skratt
Han klev dock upp och såg totalt oberörd ut efter sin lilla paus, lycklig och nöjd återgick han till betet..
Jaja, hästar kanske brukar bete sig så här, i ärlighetens namn har jag inte en aning..Men nog tjatat om detta.

Ska ta en snabbdusch och sen blir det tidigt sänggående..Imorgon väntar fotografering med Noelle, vägning på viktväktarna och en massa annat stök när jag ändå är i stan..

Tack för idag mina vänner!!


Natti natt

M