tisdag 25 augusti 2009

Jag har blitt med häst!!

Och tro inte för ett ögonblick att det är frivilligt..Skratt..
I morse ägnade jag fem minuter till att mentalt förbereda mig inför mötet med besten..Isch! Han är sååå STOR!!
Känns som att gå i närkamp med en jätte på 800kg.
Nu är det ju så att jag inte direkt är liten själv, min pyttelilla stora dotter har inga som helst problem att hantera Romzon, men i alla fall..STOR STOR STOR!!! På väg mot stallet upprepade jag tyst samma mantra om och om igen..Han kommer inte göra ngt, han blir inte galen, han älskar mig...

I samma ögonblick som mina ögon mötte hans inser jag att det är skitsnack, hästjäveln NJUTER av att se skräcken i mina ögon! !

Tycker ni att jag överdriver? NOPE! En sak kan jag säga...Romzon är smart. Han läser av människor i sin närhet som ett jäkla orakel!! Minsta tecken på svaghet och han förvandlas omedelbart till en dregglande,dansande best..Allt för att sätta sig i ytterligare respekt!

Idag har jag dock laddat, känner hur näsborrarna vidgas och stirrar lika stint och argsint tillbaka..KOM AN BARA!! Jag är redo!
När han börjar röra sig emot mig spänner jag varenda muskel men vägrar flytta på mig. Vill han ha krig så ska han få det!! Och vad tror ni händer?
Han vill KRAMAS! Kramas??..Det stora huvudet är intryckt i armhålan och gnuggar intensivt och hårt att jag nästan tappar balansen..Tar ett tag innan jag litar fullt ut på situationen och slappnar av. Oj, det blev ju riktigt mysigt detta!!
Klappar och stryker, pratar en massa strunt om hur fin han är och faktum är..Det fungerar! Den dregglande besten har förvandlats till ett lamm..skratt

Kanske kanske kanske..Att det finns en anings möjlighet till att jag överlever denna månad. Och tänk..Fast nääää...skratt...Men nog vore det häftigt om det slutade med att vi blev vänner..skratt..

Vem hade i så fall kunnat ana det??

See you!